Syksy on taas täällä

Hei taas!

Onkohan minulla enää lukioita jäljellä kun olen ollut niin laiska kirjoitusrintamalla? Syksy on aina uuden alku. Kesälomat päättyy, koululaiset aloittavat koulun, aikuiset palaavat töihin ja minä aloitan taas bloggailun.

Elokuusta ei ole paljon kirjoitettavaa. Stefan palasi takaisin töihin ja meillä alkoi Alicen kanssa arki. Aloitimme baby sim neloskurssin, leikimme hiekkalaatikossa ja käymme 4-h eläinpuistossa. Tämä on meidän arkea. Syksyillä saan aina uutta energiaa ja tahtoa terveysintoiluun. Aloitin syyskuun vähentämällä kahvin juontia. Päätin myös aloittaa päivän paremmalla aamiaisella, käydä säännöllisesti urheilemassa ja syödä hyvin. Katsotaan, miten pitkään tätä jatkuu.

Lisäksi päiviäni täyttävät hääsunnittelu ja töiden etsintä. Kun äitiyslomalle jäätyäni iritisanouduin vanhasta työpaikastani en muistanut ollenkaan, miten inhottavalta työnhakuprosessi tuntuu. Täytin yhteystietoni ja päivitin ansioluetteloni useaan eri rekrytointiyritykseen ja siihen meni jo viikko. Tämä on totisesti aikaavievää, varsinkin kun sitä aikaa ei pienen lapsen äidillä ole. Alice aloittaa kuitenkin viikon päästä osa-aikaisesti perhepäivähoidossa, jolloin minä voin keskittyä enemmän töiden hakuun.

Yritän lähiaikoina parannella ja päivitellä blogiani. Uutta tekstiä tulee viimeistään huomenna.

Kram

Anna

Hei syksy! Täältä tullaan.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Anna Silivanenko © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects