Uusi kausi meidän perheessämme

Nyt alkoi uusi kausi meidän perheessämme. Alice aloitti maanantaina osa-aikaisesti perhepäivähoidossa. Ensimmäisenä päivänä vietimme dagmamma Marian luona kokonaisen tunnin.






Tiistaina jätin Alicen yksin jo tunniksi hiekkalaatikkoon Marian ja muiden lasten kanssa. Kävin sillä aikaa juomassa kupin teetä. Kun tulin takaisin, tyttö puhkesi itkuun ja juoksi vastaan halaamaan. Mutta sillä aikaa kun olin poissa hän oli hyvin kiltti, eikä itkenyt ollenkaan. Vaikka kyse onkin vain yhdestä tunnista, niin on se vain niin rankkaa jättää oma lapsi. Äitisydän itkee joka kerta.

Keskiviikkona otimme yhden askeleen lisää ja jätimme Alicen perhepäivähoitoon lounaaseen asti. Silloin meni jo vähän paremmin. Torstaina oli lyhyt kahden tunnin pituinen päivä. Ne olivat kaksi pitkää, itkuista tuntia. 

Tänään päivä alkoi myöskin huonosti. Alice itki suuria krokotiilikyyneleitä kun jätin hänet hoitoon. Voi että miten rankkaa. Onneksi kohta saan hänet takaisin kotiin ja voimme viettää yhdessä koko pitkän viikonlopun. Jatkossa hän tulee käymään hoidossa 18 tuntia viikossa.

Mitenköhän vanhemmat selviävät tällaisista tilanteista? Onkohan tämä rankempaa minulle kuin Alicelle? Itkemme erotilanteessa yhtä paljon. Itse olisin niin mielelläni kotona, niin pitkään kunnes Alice aloittaisi koulun. Olisikohan sittenkin pitänyt naida miljonääri? :) 

1 kommentti:

  1. Kyl se siitä. Aluks on rankkaa mut kyllä se Alicekin tottuu vähän ajan kuluttua. Tuota miljonääri juttua ei kannata sanoa Stifulle :)

    VastaaPoista

 
Anna Silivanenko © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects