Koomaviikko

Tämä viikko on mennyt kuin koomassa. Alice on ollut hereillä joka ikinen yö. Välillä enemmän, välillä vähemmän. Useita kertoja yössa joka tapauksessa. Kahvin voimalla olen pakottanut itseni keskittymään työntekoon ja ihme kyllä selviydyin viikosta kunnialla. Perjantaina olisi ollut syysjuhlat, mutta minä vaihdoin ne koti-iltaan, punaviiniin ja briejuustoon.

Lauantaina olimme viimeisen kerran vauvauinnissa. Alicesta on tullut todella taitava uimari. Hän sukeltaa itse kantilta, laskee vesiliukumäkeä ja polskii ihan yksin kellukkeiden avulla. Uinnin jälkeen kävimme östermalmilla kävelyllä. Aurinko paistoi ja Tukholma oli niin kaunis. Kiersimme pienen kierroksen Miossa ja löysimmekin sieltä kivan jalkalaupun olohuoneeseen. http://www.mio.se/produkt/Orlando-Golvlampa/M1377503/ Illalla Stefan laittoi meille ruokaa ja tuplajälkiruoat: kaksi creme bruleta kummallekin.






Sunnuntaina oli perinteinen kodinkunnostus päivä. Kävimme bauhausessa, Stefan tiivisti ikkunat ja minä laitoin parvekkeen talvikuntoon. Siivosin, vaihdoin keskäkukat kanervoihin ja nostin tuolinpehmusteet olkkariin lojumaan.

Sitten puistoon leikkimään naapurin kanssa ja illalla oli minun vuoro laittaa ruokaa. Tällä kertaa tein kasvislasagnea ricottajuustolla. Yritän opettaa miehelle, että kasvisruokakin voi olla hyvää ja täyttävää.



Maanantain aloitimme illallisella hyvien ystävien luona.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ps. Stefan otti tämän kuvan Alicesta. Oli vain ihan pakko lisätä se vielä tänne. Tyttö on siinä niin valtavan söpö.
 

2 kommenttia:

  1. Voi mikä söpöys! Haluan kyllä ehdottomasti tavata Alicen kun olette seuraavan kerran Suomessa! Tehdäänkö teillä lisää hampaita vai mikä on valvottanut?

    VastaaPoista
  2. Alice haluaa ehdottomasti tavata Joosen mutsin (ja Joosen)!

    Kulmahampaat ovat melkein ulkona, mutta en tiedä johtuuko valvominen niistä. Voi kunpa tietäisikin vastauksen :)

    VastaaPoista

 
Anna Silivanenko © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects