Kosinta!

Vihdoinkin vasemmassa nimettömässäni kimaltelee sormus ja olo on kuin vastarakastuneella! Mikä tunne!

Olimme puhuneet naimisiin menosta jo jonkin aikaa ja tiesin, että kosinta tulee lähiaikoina. En kuitenkaan tiennyt paikkaa enkä aikaa. Perjantaina Stefanilla alkoi loma ja päätimme aloittaa sen kivasti lauantaina aamupiknikillä. Heräsimme, pakkasimme mukaamme viltin, kahvia ja ostimme matkalla vastaleivottuja kanelipullia. Stefan ehdotti piknikpaikaksi Gålön. Siellä kävimme tiuhaan tahtiin suhteemme alussa. Kutsumme sitä Bambilandiksi, koska siellä on valtavan paljon kauriita. Eilenkin näimme metrin etäisyydeltä emon ja kaksi pienokaista.

Alice nukahti päästyämme perille. Siirsimme hänet varovasti vaunuun ja asetimme sen suojaisaan paikkaan. Itse nousimme pari metria kallion päälle, josta on upeat merinäkymät. Siinä sitten rakkaani polvistui ja kosi. Pujotimme sormukset toistemme nimettömiin ja menimme Alicen luokse syömään aamupalaa ...Ai niin oli Stefan ujuttanut mukaan myös mini shampanjapullon.

Siinä tilanteessa en ymmärtänyt ottaa yhtään kuvaa, joten googletin kuvan romanttisesta Gålöstä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Anna Silivanenko © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects