Yksinolo päättyy

Hyvää huomenta!

Taas kerran yksi huonosti nukuttu yö. Nämä kaksi yötä vain todistavat, että tarvitsen Stefanin ja Alicen tuhisemaan vierelleni, jotta nukkuisin hyvin.

Minulla on kuitenkin vielä muutama tunti aikaa nauttia yksinolosta...
Istun parvekkeella ja syön aamupalaa; filmjölkkiä ja mysliä, sekä pakollinen kahvikuppi. Luen samalla suomen uutisia Ilta-Sanomista. Ei mitään erikoista. Muutama tulipalo ja julkkisjuoruja. Huomasin ensimmäistä kertaa myös lapsihoroskoopin. Tämä on jotakin uutta. Tottakai luin Alicen horoskoopin. Pikku rapuseni on kiltti ja luotettava lapsi, joka tykkää olla paljon sylissä :) Jos sinulla on rapuvauva, niin täältä löydät koko tekstin: http://www.meidanperhe.fi/artikkeli/horoskooppi/539/mita_miettii_rapu_lapsi_.


Sitten ehdin vielä vähäksi aikaa rannalle lukemaan kirjaa, ennen kuin juna lähtee. Loppuviikon olemme koko perhe mökillä, ilman nettiyhteyttä. Se on lomaa!


1 kommentti:

  1. Rapu-lapsen kuvaus mielialavaihteluineen sopii kyllä hyvin meidänkin krokotiilikyynelehtivään poikaan :) Ja allekirjoitan myös nuo univaikeudet, siksi varmaan oon itse vielä siirtänyt yöeroa, vaikka se tekee varmasti jokaiselle äidille hyvää.

    VastaaPoista

 
Anna Silivanenko © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects