Loma Suomessa jo puolessa välissä

Viikko sitten olimme Charlien yksivuotisbileissä Tukholmassa. Aurinko paistoi ja oli ainakin 30 astetta lämmintä. Charlien vanhemmat ja mummi järjestivät upeat kekkerit. Pihalle oli pystytetty teltta, leikkipaikka ja pallomeri. Aikuisia hemmoteltiin grilliruoalla ja erilaisilla kakuilla. Lapset saivat tyytyä maissinaksuihin, kekseihin ja pirtelöihin. Lopuksi kaikki lapset saivat vielä lelut kiitoslahjaksi. Mikä nautinto olla sellaisissa juhlissa! Me jouduimme jättämään kuitenkin bileet kesken, koska meitä odotti Viking Mariella ja matka Suomeen.


Laivamatka oli yhtä tylsä kuten aina. Vauvan kanssa siellä ei ole paljon tekemistä. Ei varsinkaan Viking Mariellalla. Onneksi sää oli kuitenkin täydellinen ja pystyimme nauttimaan iltaauringosta kannella. Aamulla Alice ajoi meidät ulos laivasta tapaamaan kummisetäänsä.

Toistaiseksi hyvä tuurimme jatkui ja saimme nauttia auringon lämmöstä myös Helsingissä. Vietimme päivän Korkeasaaressa Alicen parhaan kummin kanssa. Olin kuin pikku lapsi kissahäkkien edessä. On se vain niin mahtavaa katsella isoja kissoja metrin etäisyydeltä. Ensimmäistä kertaa näin myös ilveksen aivan läheltä. Miehet ja Alice kiersivät myös käärme/lisko/sammakkotalon. Yäk. Minä odotin siinä ulkopuolella. Korkeasaaren jälkeen ajoimme mäkkärin kautta Mikkeliin.
Katsokaa nyt tätä itserakasta ilmettä, tuuheaa turkkia ja koko kissamaista olemusta. Eikö olekin upea? 

Parasta Mikkelissä on lapsenvahti. Rakas äitini on korvaamaton! Olemme käyneet joka päivä treffeillä. Välillä kiertelemme kauppoja. Ostettavaa ei ole, mutta hauskaa katseltavaa sen sijaan vaikka kuinka paljon. Pitäisiköhän viedä Ruotsiin vähän tuliaisia?
Lähes joka ilta Alicen nukahdettua olemme käyneet ulkona. Välillä otamme vain olueet ja naposteltavaa, välillä käymme syömässä ja välillä elokuvissa. Keskitymme toisiimme, juttelemme ja katselemme ihmisiä. Parasta lomaa pienen lapsen väsyneille vanhemmille. 


Yksi deitti-ilta oli vähän hienompi kuin muut. Saimme äidiltä lahjaksi liput Mikkelissä vierailevaan huippuluokan balettiin katsomaan Punaista Giselleä. Musiikki ja tanssi oli valtavan kaunista! Suosittelen kaikille. Käykää joskus jos saatte mahdollisuuden. Illan aikana tapasin myös vanhoja tuttuja ja yhden tallikaverin. Voi kun siitä on pitkä aika!

Taustalla konserttitalo Mikaeli.


Muuten olemme kierrelleet kylästä toiseen. Tavanneet ystäviä ja sukulaisia. Syöneet litroittain mansikoita, tuulihattuja mustikoilla ja kermavaahdolla, raparperipiirakkaa ja saunoneet melkein joka päivä. Alice on saanut leikkiä ainakin neljässä eri leikkipuistossa. En jaksa edes valittaa päivittäin tulevaa vesisadetta. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Anna Silivanenko © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects