Aamukävely

Alice nukkui tänään erityisen pitkään ja heräsi vasta 06:20. Pirteänä pitkien yöunien jälkeen lähdimme kävelylle kaupunkiin. Ilma on tänään upea, niin viileä, kirpeä ja aurinkoinen. Alice nukahti saman tien vaunuun ja minä nautin hiljaisuudesta.



Kuljimme pitkin Karlbergin rantaa ihan keskustaan asti. Joka kerta kun kuljen tätä reittiä, niin ajattelen miten hyvällä paikalla asumme. Keskustaan pääsee puolessa tunnissa ja matkalla voi katsella luontoa, veneitä, kauniita vanhoja rakennuksia ja hölkkääviä ihmisiä. Puissa alkaa olla jo nuppuja ja maassa on leskenlehtiä.

Pyörähdimme keskustassa ja kävelimme takaisin kotiin. Mahtava alku päivälle ja tulipahan poltettua eilisen fikan kalorit. Minulla on yleensä runkeeper päällä kun kävelen pidempiä matkoja. Mainio appi! Kun näen itse miten paljon kävelen, se motivoi kävelemään vieläkin pidempiä matkoja. Suosittelen!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Anna Silivanenko © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects