WeRFamily

Viikko päättyi kivasti fotografiska museetissa järjestetyssä WeRFamily blogitapahtumassa.

Stefan otti Alicen töiden jälkeen ja minä tapasin Josefinen ja Erikan suoraan fotografiskassa. Sisään päästyäni sain lasillisen roseviiniä ja liityin tyttöjen seuraan eturivipaikalle seuraamaan tapahtumaa.  Ohjelmassa oli erilaisten tuotemerkkien ja järjestöjen esittely, muotishow, sekä Andreas Weisen lauluesitys.





Muotishown päätähdet olivat pikkuiset lapset ja isit. Niin suloisia pikku malleja ja niin kauniita pikku vaatteita! Minun oli tietenkin pakko ostaa Alicelle jotakin. Valitsin Tutto Piccolon kokoelmasta takin syksyksi. Kaunis, eikö vain? Tutto Piccolon vaatteita löytyy mm. täältä: http://www.brandsforkids.se/


Sitten vain minglattiin. Maisteltiin tv:stä tutun kokin laittamia pikkusuolaisia, espanjalaisia viinejä sekä shampanjaa ja kerättiin erilaisia näytteitä (bambinon tutteja, lusikoita, ruoka-astioita...).

Lopuksi saimme mukaamme goodiebagit, jotka sisälsivät lasten vaatteita, ruokaa, lehtiä yms. Mahtavat goodiebagit! Ks. kuva muutamasta tuotteesta.



Mahtava ilta! Kiitos tytöt hyvästä seurasta!

Olin kotona jo kahdeksan aikaan. Laitoimme tytön nukkumaan, avasimme punkku pullon, otimme esille briejuuston, salamia ja suolakeksejä ja käperryimme sohvalle.

Tästä linkistä löydätte tapahtuman järjestäjän. Illnan aikana otetut valokuvat ladataan sinne.
http://werfamily.se/

Linkki tapahtuman valokuvaajan sivuille: http://andreascarlsson.org/index.html

Linkki fotografiska museetin sivuille: http://fotografiska.eu/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Anna Silivanenko © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects