Mahtava viikko!

Ensimmäinen viikko kotona alkoi kävelyretkellä hyvän mammakaverini Viktorian ja hänen tyttärensä Leahin kanssa. Ilma oli niin lämmin ja keväinen. Alicella oli päällä jo söpö kevättakki ja vaaleanpunaiset Adidas lenkkarit. Itse suloisuus. Matkan varrella oli ihan pakko ostaa kevätkukkia parvekkeelle. Suomeen ja varsinkin Mikkeliin verrattuna Tukholmassa on jo kevät. Joka päivä on lämmintä ja ilmassa tuoksuu kevät. Tukholmalaiset istuttavat kevätkukkia ja fikailee terasseilla. Ihanaa! Lounaaksi söimme lettuja hillolla ja kermavaahdolla. Mmm, mahtava päivä!

Keskiviikkona olimme ystäväni Erikan kanssa Paulina Starbornin Releasefesteissä upeassa Cafe Operassa. Illan aikana Paulina lauloi ensimmäisen kerran uusimman sinkkunsa. Itse biisi oli teinipoppista ja vieraslista koostui pääasiassa B-luokan julkkiksista. Meillä oli kuitenkin hauskaa. Pääsimme ulos ilman lapsia, juttelimme, arvostelimme vieraiden asuvalintoja, nautimme vaaleanpunaisia ilmaisdrinkkejä ja illanpäätteeksi saimme goodiebagit täynnä vaaleanapunaista tavaraa. Todella rentouttava ja iloinen ilta täynnä vaaleanpunaista glamouria!











Torstaina oli vuorossa viikoittainen vauvauintisessio. Alice pääsi harjoittelemaan kantilta sukeltamista, torpedosukeltamista, reunaan tarttumista ja laskemaan vesiliukumäellä. Uinti on parasta, mitä hän tietää. Vaikkakin on vähän vaivalloista pakata mukaan kolme pyyhettä ja konttaava vauva, niin on se sen arvoista kun näkee valtavan hymyn tytön kasvoilla. Vesi roiskuu ja nauru raikuu. Hyvä tapa purkaa ylipursuava energia.

Viikonloppu meni rauhallisesti. Perjantaina kävin tyttökaverini kanssa ikeassa ostoksilla ja illalla mieheni loihti herkullisen illallisen. Stefan otti Alicen yöllä ja aikaisin aamulla ja minä sain nukkua. Sunnuntaina kävimme jo melkein perinteeksi muuttuneella kaupunkikävelyllämme. Lähes joka sunnuntai (mikäli sää sallii) otamme tytön vaunuihin, tennarit jalkaan ja lähdemme pitkälle kävelyretkelle kaupunkiin. Kävimme katsastamassa uusi kauppakeskus Mood. Oh niin paljon ihania pikku sisustusliikkeitä! Raikas, tyylikäs ja kiva pikku ostoskeskus.

Kävelyretken päätteeksi lounaan jälkeen otimme talvivaatteet ylös vintille ja kevättakit saivat tilaa vaatekaapissa. Kevätenergiaa puhkuen järjestelimme samalla koko vintin. Vihdoinkin sekin on tehty! Alice roikkui rintarepussa ja auttoi kovasti siivouksessa. Duktig tjej! Hektisen viikon päätteeksi meidät on kutsuttu Stefanin veljen perheen luokse illalliselle. Siitä tulee varmasti kodikas ja kiva ilta. Heillä tarjoillaan aina niin hyvää ruokaa ja viiniä. Voiko viikkoa päättää paremmin?

Ps. Lopuksi pieni mainos. Veljeni laittoi juuri asuntonsa vuokralle, mikäli etsit asuntoa pääkaupunkiseudulta niin käy katsomassa: http://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-asunnot/7186065

1 kommentti:

  1. Anonyymi1/4/12 09:28

    Oi, ihanaa lukea vauva-arjesta Tukholmassa! Toivottavasti ehdit kirjoitella pian lisää. Blogi on kyllä hyvä idea siinäkin mielessä, että itsellekin jää muistoja vauvavuodesta. Viikot ja kuukaudet hujahtavat sellaista vauhtia eikä muisti ihan toimi samalla tavalla kuin ennen :) Täällä siis odotellaan innolla uusia päivityksiä!

    Minna

    VastaaPoista

 
Anna Silivanenko © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects