Takatalvi

Lauantaina aamulla totesimme, että pihalla on 10 cm lunta. Tervetuloa talvi! Alice sai nukkua aamupäiväpäikkärit parvekkeella ja me nautittiin pitkästä aamusta keittiössä. Keiteltiin kahvia, luettiin päivän lehti, syötiin aamupalaa.. Ilman stressiä ja kiireitä. Mukavaa vastapainoa sille, että olemme aina liikenteessä viikonloppuisin.

Alice kylässä.

Iltapäivällä kävimme katsomassa ystäviemme kolme viikkoista vauva Elliottia. Siis niin pieni! En millään usko, että Alicekin on ollun niin pieni. Uskomatonta, mitä vauhtia lapset kasvavat.

Kotiin tultuamme, minä kylvetin ja laitoin tytön nukkumaan ja Stefan laittoi meille illallisen, jonka nautimme olohuoneessa leffaa katsoessa. Kaikki kenellä on pikkulapsia, ymmärtää varmasti, miten luksusta tämä on.  Hyvää ruokaa (villisikaa, lohkoperunoilla, bearnaisekastikkeella ja salaattia), punaviiniä ja elokuva, jonka katsoimme alusta loppuun asti.





1 kommentti:

  1. on se jännä et melkein jokainen ruotsalainen mies osaa kokata. suomalainen osaa heittää vaa makkarat uunii ja juoda kaljaa!

    VastaaPoista

 
Anna Silivanenko © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects