Ihana sunnuntai

Stefan nousi aikaisin aamulla Alicen kanssa ja lounas aikaan molemmat olivat jo ihan poikki. Alicessä on niin paljon virtaa, että se väsyttäisi kenet vain. Lisäksi vettä satoi kaatamalla koko aamupäivän. Nousin itse ylös yhdentoista aikaan. Syötin Alicen ja laitoin sen päikkäreille. Stefan käpertyi kanssa sohvalle. Huomasin tilaisuuteni koittaneen. Meikkasin pikavauhtia, vaihdoin vaatteet, kumpparit jalkaan, sateenvarjo käteen ja äkkiä tunnelbana kohti Tukholman keskustaa ja kauppoja. 


Aloitin shoppailuni kahvilasta. Tilasin kupillisen vihreää teetä ja mozzarellaciabatan ja avasin Sofis Mode lehden. Sen jälkeen inspiroituneena ja levänneenä aloitin kierrokseni alennusmyynneissä. Tuloksena: kolme toppia, sortsit ja legginsit. Sortseista olen erityisen iloinen. Oli pakko kokeilla kotona ja ottaa vähän valokuvia. 




Kolmen tunnin päästä Stefan ja Alice tulivat hakemaan minut. Ennen kotiin lähtöä kiersimme vielä yhdessä pienen lenkin kungsträgårdenissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Anna Silivanenko © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects