Normaalia kivempi päivä

Keskiviikkona illalla tulimme kotiin Suomesta ja torstaina alkoikin jo tapahtumaan. Aamupäivä meni hyvän ystävän seurassa. Kävimme kävelyllä puistossa, syötiin lounas Pampas Marinassa ja koeajettiin Alicen matkarattaat babylandissa. Pampas Marinasta täytyy mainita vielä pari sanaa. Se on pieni satama meidän lähellä täällä Solnassa. Sataman ravintola on kuuluisa hyvästä meriaiheisesta ruoastaan ja tunnelma on lämmin ja mukava. Me istuttiin terassilla teltan alla, palmujen varjossa ja syötiin kuvassa näkyvää herkkua. Siihen päälle vielä kahvit ja porkkanaleivokset. Hyvää!


Iltapäivällä Stefan tuli kotiin kymmenen pitkän punaisen ruusun kanssa. Juuri tämä torstai on meille molemmille erityisen tärkeä. Koska minulla ei ole tarpeeksi isoa maljakkoa, jouduin katkaisemaan kymmenen senttimetriä ruusujen varsista. Siitä huolimatta kukat ovat edelleen uskomattoman kauniit. Illalla Alicen nukahdettua laitoimme illallisen ja avasimme shampanjapullon ja nautimme tästä illasta meidän tavalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Anna Silivanenko © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects