Oj oj oj, miten paljon on tapahtunut!


Viime aikoina on ollut niin paljon kiirettä, etten ole ehtinyt edes bloggailemaan kunnolla.
Mistäköhän sitä aloittaisi?

Viimeiset viikot kuluivat lastenkutsuja kierrellessä, mökillä ja hyvien ystävien seurassa. Tärkein uutinen on kuitenkin se, että Alice on oppinut kävelemään sujuvasti. Siitä on jo pari viikkoa aikaa kun olen viimeeksi nähnyt Alicen konttaavan. Pikku vauvasta on tullut pikku tyttö.

Ja sitten pari sanaa lastenkutsuista. Kaikki Alicen kaverit täyttävät vuoden suunnilleen samaan aikaan touko-heinäkuun välillä. Meille se merkitsee lahjojen ostoa ja kakkukahveja lähestulkoon joka viikko.

3.6 olimme pikku Enyan synttäreillä. Tervetuliaismalja, useita erilaisia kakkuja, ilmapalloja, aikuisia ja lapsia. Lämmin, iloinen ja juhlallinen tunnelma. Reippaana tyttönä Alice seurusteli kaikkien vieraiden kanssa. Kierteli itsekseen ja kerjäsi kakkua muilta vierailta. Yksi pariskunnista oli lapseton ja vasta kolmansilla treffeillä. Varmaan aika järkyttävää joutua tolla tavalla keskelle villien yksivuotiaiden menoa, itkua, naurua ja vaipanvaihtoa.




7.6 olimme Henryn synttäreillä. Alicella on vain muutama poikakaveri ja Henry söpöliini on yksi niistä.  Henryn kutsuilla tarjoiltiin suussasulaavaa marenkikakkua jätskillä ja tuoreilla vadelmilla. Uskomattoman hyvää! Alice oli taas kerran reipas vieras, joka seurusteli ja leikki kiltisti, jolloin minä pystyin keskittymään kaikessa rauhassa marenkikakkuun.



Iloiset juhlavieraat

12.6 Alicen ja Leahn kekkerit. Alice ja hänen naapurissa asuva paras kaveri Leah ovat syntyneet 23.6 eli juhannuksena. Koska juhannuksena kaikki ovat mökeillään, päätimme pitää tytöille pienet kekkerit jo 12.6. Juhlat pidettiin Leahin kotona, jonne kutsuimme tyttöjen lähimmät vauva/äiti kaverit. Koska kekkerit olivat lounasaikaan myös molemmat isit pääsivät paikalle. Sää oli kaunis, tytöt todella söpöjä, ihania vieraita, hyvää ruokaa (ja äideille rose viiniä),  ongintaa, leikkiä... toisin sanoen mahtavat bileet! Kiitos kaikille osallistuneille! 23.6. juhlimme sitten perheen kanssa mökillä mekin.










Andreas, Viktoria ja Leah sekä Anna, Stefan ja Alice.


Seuraavan kerran blogiin tulee juhlajuttuja 1.7. kun vauva Elin täyttää vuoden. Kram!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Anna Silivanenko © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects