iittalan Sarjaton

Viime viikolla sain kunnian osallistua iittalan uuden sarjan Sarjaton lanseeraustilaisuuteen. Tilaisuus oli ravintola Delissä Söderillä. Illan aikana sai tutustua uusiin tuotteisiin ja tavata suunnittelijat. Taustalla soi suomalainen iskelmämusiikki ja pöydässä oli suomalaisia juoma- ja ruokaherkkuja, kuten lapinkultaa, minttua, salmiakkia, mansikkasuukkoja, piirrakoita, savuporoherkkuja, puolukkamehua yms. Kaiken lisäksi sain jakaa tämän illan suomalaisen ystävän kanssa. Tuloksena oli vain kova koti-ikävä.

En ole varma jos tykkäsin niin paljon Sarjattomasta. Värit ovat hyvin maanläheiset ja muodot yksinkertaiset. Suunnittelijat pyrkivät saamaan aikaiseksi tuotteen joka sopii arkeen ja juhlaan ja kestää kovaa kulutusta. Mielestäni sarjaton sopii ainoastaan arkeen, ehkä parhaiten mökille.

Kotiin lähdimme täynnä hyvää mieltä ja kivat goodie bagit käsissä. Goodie bag sisälsi yhden kulhon ja yhden mukin. Sarjaton tulee myyntiin kesän lopussa tai syksyllä. En muista tarkkaan milloin.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Anna Silivanenko © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects