Kahdet "juhlat" yhden päivän aikana

Mikä mahtava perjantai! Ensiksi olimme Alicen kaverin Livin 1-vuotis synttäreillä. Ohjelmassa oli leikkiä, hampurilaisia ja suklaakakkua. Alice oli ihan tohkeissaan kaikista uusista leluista ja huomiosta. Minusta oli ihanaa päästä puhumaan samassa tilanteessa olevien aikuisten kanssa. Puheenaiheet olivat kaikkea pottatreeneistä iltarutiineihin. Eli vauvaa vauvaa vauvaa... Muutaman tunnin jälkeen pakkasimme kaikki ylikierroksilla käyvät vauvat vaunuihin ja lähdimme pienelle kävelylle. Kakkukalorit on poltettava. Kiitos Liv ja Caroline ihanasta päivästä!




Stefanin tultua kotiin minä suuntasin salille body pump treeneihin. Mikä treeni! Hiki valui ja jalat tutisivat. "Det ska kännas" kuten meidän ohjaaja sanoi. Mahtava tapa aloittaa viikonloppu.

Treenien jälkeen äkkiä kotiin, suihkuun ja ottamaan vastaan illallisvieraat. Sillä aikaa kun minä nukutin tyttöä vieraamme kokkasivat meille illallisen. Kun makuhuoneessa oli vihdoinkin hiljaista, poksautimme skumppapullon auki ja nautimme herkullisesta illallisesta. Kiitos ihanasta illasta David ja Erika!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Anna Silivanenko © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects