Nopea visiitti keskustassa

Tänään Alice tapasi serkkunsa Charlien keskustassa. Ensiksi kävimme tuhlaamassa alennuskorttimme Geggamojan liikkeeseen. Se on ruotsalainen lastenvaatemerkki, jolla on laadukkaita ja pehmeitä lastenvaatteita. Suosittelen! Ostin Alicelle one piecen ja kollegen. One piece on helppo heittää päälle koko kesän ajan. Rannalla uinnin jälkeen, mökillä, viileinä kesäiltoina.. olen niin tyytyväinen siihen. Ja lisäksi tyttö on maailman suloisin siinä. Chralie sai ihan samat asut tumman sinisenä.

Geggamojan parhaat palat

Geggamojan jälkeen kävimme kuolaamassa NK:n lastenosastolla. Oh, miten kauniita leluja, vaatteita ja hoitotarvikkeita. Kun olette visiitillä Tukholmassa, käykää ihmeessä NK:n neljännessä kerroksessa. Shoppailun jälkeen lounas, fika ja kotiin nukkumaan päikkäreitä. Katsotaan sitten, mitä keksitään illalla.
Serkukset: Charlie ja Alice.

1 kommentti:

  1. Tosi söpö haalari! Geggamoja oli mulle uus merkki, mutta täytyy varmaan tilata sieltä jotain Joosellekin, kun mun on perusteltua taas shoppailla :)

    VastaaPoista

 
Anna Silivanenko © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects