Viimeinen vauvauintikerta

Viikko on mennyt taas kovaa vauhtia. Maantantaina olimme konttorilla ja lunchilla Marian ja Elliotin kanssa. Tiistaina uusintauinti ja ihan vain kotosalla. Keskiviikkona tavattiin Erika ja Charlie Östermalmilla. Käytiin kävelyllä strandvägenillä, lounaalla ja sitten kahvit & jätskit puistossa. Strandvägen on todella kaunis kesäaikaan. Unohdin ottaa itse kuvia mutta seuraavasta linkistä näkee hyvin, millainen paikka se on: http://sv.wikipedia.org/wiki/Strandv%C3%A4gen.  Torstaina, eli tänään ensin Solna Centrumiin lelukauppaan ostoksille. Sieltä löysimme lahjan huomisille synttärikutsuille. Sitten vauvauintiin. Tämä oli viimeinen kerta 3 kurssista. Oli mahtavaa todeta miten 10 kuinen vaavini osaa jo tasapainoitella itsekseen kellukkeilla, uskaltaa pulahtaa laidalta veteen ja muutenkin nauttii vedestä kuin mikäkin saukko. Sitten lounas ja sova middag. :) 


 Minulla oli lahjakortti Brands för Kids liikkeeseen. Tilasin sieltä Alicelle aurinkohatun ja se tuli tänään postissa. Todella söpö. Pakko kokeilla heti kun Alice herää. Ps. Katsokaa, miten kivassa paketissa se tuli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Anna Silivanenko © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects